Diensten

Wat kan ik voor je betekenen?

Heb je een communicatiestrategie nodig?

Wil je het communicatieteam ontwikkelen en stevig op de kaart zetten?

Heb je een reputatievraagstuk?

Wil je de interne communicatie verbeteren?

Lees hieronder wat ik voor je kan betekenen!

Strategisch adviseur

Heb je een communicatiestrategie nodig voor je project of organisatie? Een sparringpartner?Ik maak een overzichtelijke strategie voor je waar je mee uit de voeten kunt. Ik verbind de ambities van de organisatie aan de strategie en breng alle spelers in kaart.

Teammanager

Zoek je een interim teammanager? Of iemand die je afdeling communicatie tijdelijk begeleidt? Wil je de afdeling herinrichten, of beter positioneren in de organisatie? Na jarenlange ervaring met het werken in en coördineren en aansturen van communicatieteams, kan ik je zeker helpen.

Interne communicatie

Wil je je ambities waarmaken? Dan moet je intern beginnen. Zonder de medewerker kom je er niet. Ik help je om een goed doordacht intern programma op te zetten.

Projecten

Communicatiekracht nodig bij een project? Ik heb inmiddels de communicatie bij talloze projecten gedaan, van a tot z. Complexe projecten? Stap voor stap en gewoon beginnen is mijn devies. Nadat we eerst natuurlijk een strategie ontwikkeld hebben.

Organisatieontwikkeling

Communicatie op het snijvlak van organisatiewontwikkeling. Daar gaat mijn hart wel sneller van kloppen. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met veranderende organisaties. Ik help je om medewerkers mee te nemen in de transitie en om met weerstand tegen verandering om te gaan.

Crisiscommunicatie

Heb je een crisisbestendige organisatie? Is je organisatie voorbereid op een crisis? Zit je midden in een crisis? Ik help graag. Of het nu in de ‘koude’ fase of de ‘warme’ fase is. Voor een stevig potje crisiscommunicatie loop ik wel warm.

Reputatie

Heb je een reputatievraagstuk? Ik help je er graag mee. Hoe kijkt de wereld tegen jouw organisatie aan? Doe je het goed, of niet zo goed? Wat maakt een goede reputatie? En wat helpt deze om zeep? Na ruim 20 jaar in het vak kan ik je helpen met de do’s en don’ts en kan ik helpen om je reputatie te verstevigen.

Til de communicatie naar een hoger niveau en maak de ambities en doelstellingen van je organisatie waar!

 

Communicatiekracht nodig?

Wat anderen over mij zeggen

Christiane heeft het in zich om de advisering op het vlak van strategische communicatie ook om te zetten naar de tactische invulling daarvan. Mooie voorbeelden van gezien als het gaat om bijvoorbeeld de crisiscommunicatie, stakeholderbenadering, de totstandkoming van het nieuwe ondernemingsplan etc. Christiane kun je om een boodschap sturen en is in staat om zelfstandig haar weg te vinden in projecten en processen waarin bijvoorbeeld niet alle informatie voorhanden is. Zij laat zich daardoor niet van de wijs brengen en zoekt, probeert en vindt uiteindelijk ook de weg naar het gewenste resultaat.
Fijne collega waar het goed mee samenwerken is.

Bram van der Vaart

Manager strategie en waardesturing, Alwel

Ik heb bij Alwel ontzettend fijn samengewerkt met Christiane. Ze is ontzettend betrokken en oprecht geïnteresseerd in de ander. Christiane is rustig en heeft aan een half woord genoeg. Ze maakt duidelijke afspraken en komt die ook na. Naast haar reguliere werkzaamheden pakt ze ook nieuwe projecten op en levert die met goede resultaten op. Christiane is een echte professional en een geweldig persoon.

Ronald van Isselt

Manager bedrijfsvoering, Alwel

Kan ik jouw communicatiekracht versterken? 
Bel, mail of app me! Ik maak graag kennis met je.

Stok Communicatie
Christiane Stok
06 13 71 05 35
info@stokcommunicatie.nl

KvK 81341415
BTW NL003557831B70